i will smile without you




Maybe not right now. But someday i will...


Back to reality

Semestern är officiellt över. Börjar jobba imorgon igen. Blandade känslor, bra med rutin igen men samtidigt känns det som om sommaren och semestern bara varit som en dimma. Har inte alls gjort något speciellt, men det har varit skönt det med. Men samtidigt hade man lite andra förväntningar. Man får ta tag i saker under hösten istället, passa på att leva och ta vara på tiden, den kommer aldrig igen.

Får hitta små saker att se framemot och jobba för.  Passa på att inreda min lägenhet istället för att shoppa en massa kläder jämt.

Har beställt lite grejer till lägenheten, kommer om ett par dagar, så det är iallafall något.

my favourite mistake

Jag vill inte att det vackra ska bli fult. Jag vill inte att det jag tycker om ska bli avskytt. Jag vill minnas så länge jag kan.
Jag vill inte bli en suddig bild, jag vill stanna som en bild av något fint. Jag vill kunna gå och inte känna oro.
Glöm inte bort mig...

but pleaseee

Sitter och ska ladda ned det efterlängtade nya avsnittet av True Blood. Så sjukt bra serie, den har allt. Och en massa mer. Om ni inte sett ladda ner hela första och andra säsongen. Du kommer inte ångra dig!





Lite annorlunda trailer =)

i love my sisters




tankar

Ska jag börja plugga? Skulle vilja plugga. Men jag har en lägenhet att betala och massa räkningar. Ett lån is not an option. Jag vill öppna eget, men det får vänta några år . Jag är ung. Bara 22 år och har en massa mer att lära, men är väldigt otålig och ambitiös av mig, i mitt liv finns inget som kallas överambitiös.

Jag är singel, för det mesta är det skönt. Men kanske på tiden att släppa in någon och ge det en chans.
Måste bara hitta en som passar mina krav.  Mörkhårig, lång, sportintresserad, mörka ögon, smart, ROLIG, ambitiös,
målmedveten, filmintresserad, +26 år gammal, självsäker, dominant, spännande, the list goes on. Men som sagt för rätt person blir det ju plus, minus några grejer
. Man är ju inte orubblig. Men kräsen. Tyvärr...

Fast jag måste reda ut lite innan jag kan. Ibland blir jag så trött på mig själv, och mina principer. Att jag har bestämt mig att jag är på ett visst sätt, jag tror man kan ändras och lära sig betee sig annorlunda: Och det borde inte vara något fel med det.

Men jag älskar mig själv. Synd bara att man slösat bort en massa tid på någon som egentligen inte är värd det. It's true.
My time is valuable. And important. You should respect that.






RSS 2.0