ÄNTLIGEN

Äntligen internet! Äntligen nytt golv och äntligen HEMMA FAN :D
Vad glad jag blev när jag kom hem och såg att dem var färdiga med golvet och jag kunde installera internet jag fick hem igår. Soo happy!

Känner mig som en stor flicka, fixar aalllt själv. Jag är så duktig!! Pappa är du stolt över mig ? =)

Nu ska jag surfa lite. Det var längensen.

Peace and love

vad har jag gett mig in påååååå

Åh, jag är så trött. Ska jobba och jag har inte sovit något. Drömde en massa mardrömmar och nu kommer min dag vara förstörd pga av dem. Har hållt på som ett djur och flyttat,eller målat snarare. Fan vill aldrig mer måla i hela mitt liv.

Vill bara lägga mig under täcket och grina. Är så utmattad! Kommer det bli som jag föreställt mig? Kommer jag trivas att bo själv? Åh jag är så upp och ned just nu.


Aja måste klä på mig och åka till jobbet.

IDAG FLYTTAR JAG!

Ska gå och hämta nyckeln om en timme ungefär sen är det städa och måla som gäller, hela dagen. Kommer ha blåsor på händerna men det kommer vara värt det.

Försöker bara få upp Bella från sängen, lata kossa. Gå upp!!!

Aja ska klä på mig nåt fult man kan måla i och sen fixa det sista.

Wish me luck

starta dagen med denna

låten



Så jävla bra! Jag älskar den!!

Tråkfian nummer 1

Ska äta lite chips och min daim och kolla på Project Runway maraton. Kommer kolla klart på hela säsongen ikväll förmodligen.
Behöver lite vila och Project Runway är faktiskt roligare än att springa runt packad och skämma ut sig, iallafall idag. Imorn ska jag springa runt packad och skämma ut mig.

Sa jag förresten att om Barcelona vinner imorn slutar jag röka. Dom får alltså inte vinna, jag vill ju inte sluta röka!
Inte just nu iallafall...

Ska upp tidigt,ta en promenad och sen köpa lite alkohol. Boka en tvätttid och tvätta lite förhoppningsvis. Vill tvätta det sista innan jag flyttar, inge kul att ta med sig smutstvätt när man flyttar väl? Nej tänkte väl det.

 Imorn blir det du som tar hand om Messi va?
You can do it.

A girl can dream right?






but dreams are meant to come true. Lets get started...

The more i get the more i want

Fredag, sista dagen sen är jag ledig! Såg precis på klockan att jag måste springa som en apa, nej där missade jag bussen. Fan aja, blir 5 minuter sen. Skitsamma.

Imorn är det el clasico, nervöst. Kommer inte palla med trycket. Kommer spy av nervositet och spänning. Hatar den känslan, när man vill något så mycket men man kan inte göra något för att hjälpa.

Ska klä på mig nu och sen jalla jalla


RSS 2.0