.



Det är enkelt, kvinnor vill ha killar som utstrålar självsäkerhet. En alfahanne helt enkelt. En kille som på något sätt utstrålar att han kan tillfredsställa en kvinna och ta hand om en kvinna.Du kommer inte långt om du svackar med blicken och stammar när du försöker få en kvinna i säng. För det är ju del killar vill, kanske inte på en gång men det är ju målet, inte sant?
 En kille som kan konsten att charma och förföra kvinnor VET OM DET för det första, han "VET" att han är snyggast på stället och bäst i sängen av alla killar där. Tjejer vill möta den här killens blick och dom vill få kontakt med en sån kille.

För det andra så är det bäst att killen ignorerar tjejer lite, typ kolla lite argt och nedlåtande istället, för automatiskt vill tjejen ha den här killens bekräftelse och uppmärksamhet då.


Var kaxig när du pratar med en tjej, testa gränser men gå inte över dem.  Var charmig men inte på ett töntigt sätt. Se det som om att tjejen vill ha dig mer än du vill ha henne. INGA tjejer gillar desperata killar, tror det är ömsesidigt men killar som tar vad som helst är lite nasty. Tjejer gillar inte heller när killar stirrar, sök blickar men på ett sexigt sätt men stirra förhelvete inte.

Du märker om tjejen är intresserad ifall hon på något sätt försöker bättra på hennes utseende, t.ex fixar eller leker med håret, rättar till linnet etc. Lyssnar och tittar dig i ögonen när du pratar. Tittar hon bort och ignorerar dig är hon INTE intresserad.

Sen hur du väljer att gå tillväga efter tjejen visat intresse är upp till dig. Var dig själv (sålänge du inte är ett hopplöst fall, då ska du spela någon annan, någon du ser upp till ;P )


Tragiskt nog finns det inte många killar därute som har den här medfödda egenskapen jag nyss berättat om, jag har träffat ett par men tyvärr ser man det inte ofta. Det är nog därför killar nästan aldrig får ligga när dom går ut på krogen.



=)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0