10 saker som kan förstöra ditt förhållande


Läste detta i Vecko Revyn och jag tyckte det var så kul så jag tänkte dela med mig det till er.
(Tar inte med alla, bara dem roligaste)


1. SYREBRIST

Ett förhållande tycks för en del tjejer vara som att kasta en lasagne till en labrador. Ni glömmer både tid, rum och bordsskick. Skulle man försöka plocka bort tallriken blottar ni tänderna och reser ragg... Ja, ni hajar metaforen.
 Jag vet att du gillar honom. Du vet det också. Han vet det definitivt. (Den inhyrda symfoniorkestern och den där tatueringen avslöjade dig lite) och om du inte slutar stå på knä och plutonen-vråla "neeeej" varje gång han går på toaletten kommer han kanske eventuellt tycka att du är lite, lite ... vad är ordet... klängig?
Visst är det mysigt att känna sig efterlängtad, men du måste inte springa i cirklar i hallen och försöka slicka honom i ansiktet varenda gång han varit ute och köpt snus?
Här är nämligen en sak som kommer att knäcka ert förhållande. Be-söks-för-bud.


2 FACEBOOK

Problemet med sociala nätverk på webben är att ingen definerat vilka regler som borde gälla för dem.
Som jämförelse väntar de flesta par ett halvår innan dem börjar snoka igenom varandras mobiltelefoner, men hur länge väntar du innan du lusläser hans wall?  Fem minuter? Tio? Lögnare!
Detta kommer givetvis skapa problem på båda håll. Du kanske har ändrat din status, men den där "Jimpan" som har bar överkropp på sin profilbild, han hör ju av sig ändå. Men ni är "bara kompisar" eller hur?
Precis som den där blonda subban som postar inlägg hos din kille i parti och minut. Vänta... vadå blinkande smiley ? Vad FAN menar hon med det?


3. FÖRUTSÄGBARHET

Fråga tio killar och minst åtta kommer vittna om gamla flickvänner som ägnade de första två månaderna av förhållande till att berätta allt (och då menar jag a-l-l-t) om sig själva.
Och det finns gott om saker vi inte vill veta än. Som den där gången du fick illaluktande flytningar för första gången. Det kan du hålla käften om.
För, eh, hur roligt hade ett avsnitt av House varit om patienten kommit in och han bara "det är tuberkulos" , och sedan hade de ägnat resten av avsnittet åt att spela kort på hans kontor. Chilla med informationen, tack.



Haha så kul


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0