Tjejer sluta förstör för oss andra

Alla ni tjejer därute som fejkar orgasm, SNÄLLA SLUTA! Ni förstör för oss tjejer som inte enbart har sex för killens skull utan också för våran egen njutning! Ni som fejkar får killen att tro att han kan tillfredsställa en tjej och fattar inte alls hur en riktig orgasm känns, låter eller ser ut. 

VARFÖR FEJKAR NI?? DET ÄR DEN STORA FRÅGAN!!??
Är det för att ni inte vill ha sex längre och tror att om ni fejkar så känner han att han kan komma och sen är det över? Fejkar ni för att ni tror att det är det killen vill, och ni tror att ni är konstiga om eller annorlunda om ni inte kommer?  Fejkar du för att vara snälla och få killen att tro att han gör något rätt?

Vad än anledningen är SLUTA, ni får killar att tro att det är en barnlek att ge tjejer orgasm, ni får killar att tro att tjejer får orgasm varje gång dem har sex, ni får killar att tro att det visst är som i porrfilmerna, ni får killar att tro att dom är bra när dem inte har en aning om nånting.

Så tjejer, lägg ner fejkandet. Eller sluta ha sex tills ni lär er känna er kropp och veta hur och när ni kan få en orgasm.

PLEASEEE.........


Kommentarer
Postat av: alexandra

hoppas att du mår toppen :)

2008-10-29 @ 20:37:14
URL: http://lawinborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0