vanliga kvinnliga fantasier

Här är kvinnornas vanligaste sexfantasier.


DOMINATION
Man behöver inte vara fastkedjad eller bli piskad för att fantasiera om att dominera eller att bli dominerad, det senaste är det vanligaste. Även bland dominanta kvinnor.Samtyckande "våldtäkt" är också en vanlig fantasi bland kvinnor som fantiserar om att bli dominerade.


Sex med en främling
Är en vanlig fantasi bland kvinnor som skulle vilja vara mer sexuellt fria eller öppna, och som fantiserar om att ta hem en främmande man och ha hett sex , no strings attached. Ungefär.


Sex på offentlig plats
Tanken att bli påkommen eller bli sedd är otroligt sexigt för många kvinnor, även dem blygaste.  Dels för att det kan chocka människor och det ger en känsla att känna sig mäktig på något sätt men den största anledning är att göra något förbjudet och snuskigt. Något man inte borde göra, det får henne att känna sig lite vild och galen.

Sex med två män
Det finns inte en kvinna på denna jord som inte skulle njuta av uppmärksamheten från två män som bara är där för att ge henne sexuell njutning. Om och om igen. Det är en vanlig kvinnlig fantasi. Också att själv tillfredsställa två män samtidigt kan vara en fantasi för många kvinnor, det får dem att känna att dem har kontroll och känna sig mäktiga.


Sex med en kvinna
Majoriteten av kvinnor, bisexuella eller inte har någon gång fantiserat om sex med en kvinna. Det behöver inte betyda att man är lesbisk eller att man kommer leva ut sin fantasi, utan helt enkelt att man attraheras av den kvinnliga sexigheten och lever ut den i sina drömmar.

Rollspel
Rollspel täcker en stor del av vad man kan tänkas fantisera om inom denna genre. Det kan vara allt från att klä ut sig till vice versa och "bli en annan person" och på så sätt leva ut andra fantasier. Det kan ge henne mod att göra saker hon alltid velat göra men inte vågat.

Voyeurism
Alla kvinnor kanske inte går i gång på att själv se andra ha sex, men många går i gång på att veta att dem själv blir sedda av någon. Denna fantasi brukar ofta betyda att hon i verkliga livet behöver lite mer uppmärksamhet men det kan också betyda att hon helt enkelt går i gång på själv utförandet mer än upplevelsen.



Är någon av eran fantasi med på listan? Eller är den inte med, berätta isånnafall!

Kan ju säga att listan täcker mina fantasier ganska väl, haha =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0